Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Dej: Rør sukker og smør sammen i en skål til en ensartet masse. Tilsæt ægget og rør.
Tilsæt mel og bagepulver og rør.
Tilsæt hakket chokolade.
Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet mens browniedejen laves.
Forvarm ovnen til 180 °C.
Browniedej:
Smelt chokolade og smør. Rør indtil blandingen har en ensartet konsistens.
Tilsæt æg og derefter sukker.
Tilsæt mel og derefter pekannødder.
Fordel dejen i miniformene.
Tag kagedejen ud af køleskabet. Skær to tykke skiver dej på 0,5 cm ud, så de passer til formene.
Læg dem på browniedejen, og tryk let ned.
Bag i 25 minutter.
Server dem enten varme eller helt kolde. Tag kagerne ud af formene og nyd dem, når du har lyst!