**Heat the powder sugar and water in your non-stick TEFAL saucepan. Wait for the caramel to brown (do not stir)
Off the heat, add the salted butter, mix and add the fresh cream.
Leave to cool **Pour the milk in a plate.
In a bowl, beat the egg
Use ...
**Heat oven to 200c | 400F. **Heat your TEFAL all-in-one pan until the Thermo-Signal becomes red. It means your pan is ready for cooking. Heat the oil. Add the chicken and fry for 3-4 mins on medium-high heat. Turn and fry again until golden all ove ...
**Heat up your TEFAL frying pan until the Thermo-Signal becomes red. This means your frying pan is at the right temperature to start cooking.
Melt the butter with the shallots, then add the scallops. **Sauté the scallops but leave them transparent i ...
**Pre-heat your non-stick TEFAL stewpot : when the Thermo-Signal turns full dark red, it is the ideal temperature to start cooking.
Brown the crushed garlic cloves in a little oil. **Add the vegetable peelings, and cover generously with cold water.
...
Forvarm ovnen til 180 °C. Hak skalotteløg og skal af en halv appelsin fint. Bland ricotta og fløde i en skål. Tilsæt hakket skalotteløg, appelsinskal, og smag til. Varm olien i en stegepande, og tilsæt derefter smørret. Tilsæt spinaten. Tilsæt bladen ...
Dej: Rør sukker og smør sammen i en skål til en ensartet masse. Tilsæt ægget og rør. Tilsæt mel og bagepulver og rør. Tilsæt hakket chokolade. Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet mens browniedejen laves. Forvarm ovnen til 180 °C. Bro ...
Forvarm ovnen til 180 °C. Bland alle smuldredejens ingredienser i en skål med hænderne, indtil blandingen ligner brødkrummer. Sæt den i køleskabet. Skær butternut suqashen og majroerne i små tern. Varm smørret i en stegepande og steg butternut squash ...
Rens stilkene, rens og vask champignonerne i citronvand. Hæld vandet ud og tør af. Bland til dejen i en skål 100 g mel, 1 æggeblomme, en knivspids salt, 150 ml mælk og 1 spiseskefuld olie. Bland alle ingredienserne sammen og vend forsigtigt den piske ...
Varm olien op i en Tefal non-stick sauterpande. Steg løg og hvidløg, indtil de er bløde. Opløs oksebouillonen i kogende vand. Rør hakkede tomater, røde kidneybønner, oksebouillon, tomatpuré, chilipulver, spidskommen og tabasco i. Lad simre i omkring ...
Forvarm ovnen til 200 °C. Smelt chokoladen med smørret og rør indtil blandingen har en ensartet konsistens. Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt den smeltede chokolade og rør derefter melet i. Fordel dejen i miniformene og bag i 12 minutter. La ...
Varm forsigtigt smør, sirup og mælk og ved svag varme i en lille Tefal kasserolle, men lad ikke blandingen komme i kog. Tag væk fra varmen og lad afkøle i 3 minutter. Brug en si til at sigte flormelis og kakao ned i en skål. Kom 2 spiseskefulde af f ...
Forvarm ovnen til 170 °C. Skyl jordbærrene og fjern stilken. Fordel jordbærrene i to miniforme. Slå æggene ud i en skål, og tilsæt sukker. Rør. Tilsæt mælken og derefter melet. Smelt smørret og hæld det i dejen. Hæld dejen over jordbærrene og drys me ...