Butternut squash og majroer med boghvedesmuldredej

Butternut squash og majroer med boghvedesmuldredej

Hovedret

  • 2

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • Smuldredej:
  • 20 g mel
  • 5 g boghvedemel
  • 25 g malede mandler
  • 25 g letsaltet smør
  • 20 g solsikkekerner
  • 1 spsk. frisk timian
  • Fyld:
  • 160 g butternut squash
  • 160 g majroer
  • 20 g smør
  • 4 spsk. fløde
  • Salt og peber

Tilberedning

Forvarm ovnen til 180 °C.

Bland alle smuldredejens ingredienser i en skål med hænderne, indtil blandingen ligner brødkrummer. Sæt den i køleskabet.

Skær butternut suqashen og majroerne i små tern.

Varm smørret i en stegepande og steg butternut squashen og majroerne ved mellemhøj varme i 5 minutter. Tag den af varmen og smag til.

Fordel grøntsagsstykkerne i miniformene og hæld fløden over.

Sæt lågene på og bag i 15 minutter.

Fjern lågene, drys smuldredejen på og varm op igen (uden låg). Tilbered i 20 minutter.

Lad det stå i 5-10 minutter før servering.