Cajun kylling med chunky salsa

Cajun kylling med chunky salsa

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 1 teskefuld stødt sort peber
  • 2 spiseskefulde finthakket frisk merian
  • 2 teskefulde paprika (ikke stærk paprika)
  • 1 teskefuld tørrede chili flager
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 2 mellemstore tomater, groft hakkede
  • 1 lille rødløg, groft hakket
  • 1 mellemstor grøn peberfrugt, groft hakket
  • 2 spiseskefulde groft hakket frisk koriander
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 2 spiseskefulde frisk limesaft.

Tilberedning

Tag skindet af kyllingefileterne. Bland alle ingredienserne til marinaden i en stor skål.

Vend kyllingen i skålen for at dække den med blandingen. Dæk til og stil i køleskab i 15 minutter.

Lav i mellemtiden chunky salsa. Bland alle grønsager og hakkede urter i en skål. Lav en dressing med olivenolie og limesaft, hæld den over salsaen og rør rundt.

Steg kyllingen i en let olieret Tefal non-stick stegepande i omkring 15-20 minutter, indtil den er gennemstegt og rygende varm.

Server kyllingen med salsaen.