Canadisk bacon cheeseburger

Canadisk bacon cheeseburger

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 500 g magert hakket oksekød
  • 3/4 tsk. (4 ml) af både salt og peber
  • 2 spsk. (30 ml) af både Dijon sennep og mayonnaise
  • 4 skiver canadisk bacon, omkring 5 mm tykke
  • 4 skiver canadisk cheddar ost
  • 4 hamburger boller
  • Salatblade
  • Tomat skåret i skiver

Tilberedning

Lav fire bøffer af det hakkede kød og drys dem med salt og peber på begge sider. Kan opbevares køligt og tildækket i op til 1 dag eller indtil klar til stegning. Rør sennep med mayonnaise, indtil de er godt blandet; stil til side.

Vælg "Pølse/Svinekød/Lam" programmet og tryk på "OK". Smør stegepladerne lidt med madlavningsspray. Når den lilla indikator er holdt op med at blinke, læg baconen på grillen og luk låget.

Steg indtil indikatorlyset har skiftet farve til rød. Læg baconen over på et fad og dæk til med folie. Tør forsigtigt pladerne af med køkkenpapir.

Vælg "Burger" programmet og tryk på "OK". Smør stegepladerne lidt med madlavningsspray. Når den lilla indikator er holdt op med at blinke, læg bøfferne på grillen og luk låget.

Steg indtil indikatorlyset har skiftet farve til rød. Læg straks en skive ost ovenpå alle bøffer. Læg en bøf på en bollebund dækket med salatblade og tomat. Læg bacon ovenpå bøfferne og en klat af mayo-blandingen.

Tips: Server denne herlige burger sammen med salat for at opnå et afbalanceret måltid. Giv burgerne en endnu mere traditionel canadisk stil ved at pensle baconen med ren ahornsirup før grillning.