Champignon frittes

Champignon frittes

Tilbehør

  • 4

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Middel

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 450g små champignons
  • 1 citron
  • 100g mel
  • 1 æggeblomme
  • 1 knivspids salt
  • 150 ml mælk
  • 1 spiseskefuld olie

Tilberedning

Rens stilkene, rens og vask champignonerne i citronvand.

Hæld vandet ud og tør af.

Bland til dejen i en skål 100 g mel, 1 æggeblomme, en knivspids salt, 150 ml mælk og 1 spiseskefuld olie.

Bland alle ingredienserne sammen og vend forsigtigt den piskede æggehvide i til sidst.

Dæk champignonerne med dej og frituresteg dem.

Dryp af og server varm med citronmayonnaise.