Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Varm forsigtigt smør, sirup og mælk og ved svag varme i en lille Tefal kasserolle, men lad ikke blandingen komme i kog.
Tag væk fra varmen og lad afkøle i 3 minutter.
Brug en si til at sigte flormelis og kakao ned i en skål. Kom 2 spiseskefulde af flormelis og kakaoblanding ned i Kasserollen og omrør godt med en træske. Kom resten af flormelis og kakaoblanding i med 2 spiseskefulde ad gangen. Husk, at det er vigtigt at tilsætte flormelis-blandingen i små mængder og blande det hele godt, før du tilsætter mere.
Hvis du tilsætter for meget ad gangen, fungerer det ikke.
Bliv ved med at tilsætte mere af flormelis og kakao, indtil blandingen stivner. Lad massen køle af og form til små kugler.
Hæld lidt chokoladekrymmel og sukkerkrymmel op i to separate skåle. Rul kuglerne i enten chokoladekrymmel eller sukkerkrymmel. Læg kuglerne i små papirforme og lad dem køle af i køleskabet i 2-3 timer. Chokoladebidderne kan opbevares i en lufttæt beholder et køligt sted i op til 4 dage.