Clafoutis med jordbær

Clafoutis med jordbær

Dessert

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 2 æg
  • 30 g stødt melis
  • 95 g mælk
  • 50 g mel
  • 25 g letsaltet smør
  • 20 små jordbær
  • 1 spsk. mandelflager
  • Flormelis

Tilberedning

Forvarm ovnen til 170 °C.

Skyl jordbærrene og fjern stilken. Fordel jordbærrene i to miniforme.

Slå æggene ud i en skål, og tilsæt sukker. Rør. Tilsæt mælken og derefter melet.

Smelt smørret og hæld det i dejen.

Hæld dejen over jordbærrene og drys med mandelflager.

Sæt formene i ovnen (uden låg), og bag i 30 minutter.

Server dem varme eller kolde. Drys med flormelis inden servering.