Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Svits hvidløget i lidt olivenolie sammen med de hakkede basilikumstilke og en hel frisk rød chili. Stik hul i chilien én gang med en kniv, så den ikke eksploderer under stegning!
Tilsæt tomaterne (lad dem være hele indtil videre). Drys havsalt og friskmalet sort peber over og lad simre i 30 minutter.
Tag chilien ud, knus og mos dernæst tomaterne med en ske. Tilsæt om nødvendigt mere salt og peber, tilsæt dernæst en lille sjat rød vineddike for at give et lille snert. Rør de plukkede basilikum blade i.
Kom i mellemtiden pastaen ned i din pastagryde med saltet kogende vand. Kog pastaen som anvist på pakken og hæld vandet ud.
Tilsæt saucen og rør rundt, indtil pastaen er jævnt dækket af den. Server med et godt drys parmesan.