Hurtig vegetarchili

Hurtig vegetarchili

Hovedret

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 8 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. spidskommenfrø
  • 400 g kidneybønner
  • 100 g babyspinat
  • Frisk persille
  • 20 g cheddar
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedning

Skær tomaterne i både. Hak peberfrugter og rødløg fint.

Varm olien op i gryden og steg løget i 5 minutter ved mellemhøj varme.

Tilsæt krydderierne og rør rundt.

Tilsæt tomater og peberfrugter og lad det koge med låget på i 10 minutter.

Tilsæt kidneybønnerne og lad det koge i 5 minutter uden låg.

Tilsæt spinaten og lad det koge i yderligere 2 minutter.

Smag til og server chilien med revet cheddar, ris og et drys hakket persille.