Kalveschnitzler med tomatsovs

Kalveschnitzler med tomatsovs

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 4 Kalveschnitzler
  • 110g revet parmesan
  • Krydret mel
  • 200g friske krummer af franskbrød
  • Frisk tomatsovs
  • Hakket frisk basilikum
  • Til panering: 1 æg, 1 spiseskefuld olie, salt og peber.

Tilberedning

Bank schnitzlerne jævnt flade. Bland parmesan og brødkrummer med hinanden. Pisk ægget med 1 spiseskefuld olie, salt og peber til panering.

Drys schnitzlerne med krydret mel, dyp dem i æggepaneringen og dæk dem med krummer. Køl af i mindst 30 minutter.

Frituresteg i omkring 5 til 7 minutter. Dryp godt af. Serveres med frisk tomatsovs smagt til med lidt hakket basilikum.