Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Resterende tid
Lav dejen: Kom mel, sukker og kanel i en foodprocessor, med salt på den ene side og bagepulver på den anden. Sørg for, at saltet og bagepulveret ikke rører hinanden. Begynd at ælte, tilsæt mælken og derefter 75 g æg (gem de resterende 5 g til glasuren). Ælt dejen, indtil den er blød og har en ensartet tekstur. Tilsæt derefter smørret, og ælt, indtil det er blandet i. Fortsæt derefter med at ælte i yderligere 5 minutter.
Form dejen til en kugle, læg den i en skål, og dæk med et fugtigt viskestykke. Lad dejen hæve i mindst 1 time og 30 minutter og helst ved 25 °C. Dejen skal hæve til dobbelt størrelse.
Tag dejen ud, og ælt den med hånden for at fjerne luftbobler. Læg den i køleskabet i ca. 15 minutter, så den bliver lettere at forme.
Klargør glasuren imens. Bland smør, brun farin og kanel i en skål. Læg dejen på en overflade med den smule mel. Rul den ud i en rektangulær form på ca. 35 x 20 cm, og fordel kanelsmørret på den. Rul dejen sammen, og lad den stå i køleskabet i ca. 15 minutter.
Tag dejen ud, og skær den i seks skiver. Læg tre skiver i hver miniform, og lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 180 °C.
Pensl dejen med resten af ægget, og bag i 25 minutter.
Klargør glasuren: Kom alle ingredienserne i en skål, og pisk i et par minutter, indtil blandingen har en ensartet konsistens. Hæld glasuren over bollerne, enten mens de er varme eller når de er helt afkølet.