Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Forvarm ovnen til 190 °C.
Skræl skalotteløgene. Hak ikke løgene, men lad dem forblive hele.
Skræl gulerødderne og skær dem i diagonale stykker.
Skær butternut squashen i tern.
Skræl majroerne og skær dem i både.
Skær de syltede citroner i halve.
Kom skalotteløgene, gulerødderne, majroerne og de syltede citroner i gryden. Tilsæt alle krydderier, olivenolie og rør rundt. Tilsæt varm grøntsagsbouillon.
Lad det koge med låget på i 15 minutter.
Tilsæt derefter abrikoserne og kikærterne og lad det koge i 30 minutter.
Tilbered couscoussen imens.
Server grøntsagscouscoussen med en knivspids koriander og lidt limejuice. Tilsæt en smule harissa til bouillonen for at sætte lidt ekstra krydderi på retten.