Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Forvarm ovnen til 190 °C.
Skræl skalotteløgene. Hak ikke løgene, men lad dem forblive hele.
Skræl gulerødderne og skær dem i diagonale stykker.
Skær butternut squashen i tern.
Skræl majroerne og skær dem i både.
Skær de syltede citroner i halve.
Kom skalotteløgene, gulerødderne, majroerne og de syltede citroner i gryden. Tilsæt alle krydderier, olivenolie og rør rundt. Tilsæt varm grøntsagsbouillon.
Lad det koge med låget på i 15 minutter.
Tilsæt derefter abrikoserne og kikærterne og lad det koge i 30 minutter.
Tilbered couscoussen imens.
Server grøntsagscouscoussen med en knivspids koriander og lidt limejuice. Tilsæt en smule harissa til bouillonen for at sætte lidt ekstra krydderi på retten.
Vis betingelser for produktgaranti
Find et servicecenter