Krydret jamaicansk svinemørbrad

Krydret jamaicansk svinemørbrad

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Dyr

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

  • 30 min

    Resterende tid

Ingredienser

  • 2 spsk. (30 ml) jamaicansk krydderi-pasta
  • 1 svinemørbrad, omkring 500 g
  • 1 mango, skrællet og fint hakket
  • 1/2 kop (125 ml) af både finthakket rød peber og selleri
  • 1/4 kop (50 ml) af både finthakket grønt løg og korianderblade
  • 2 spsk. (30 ml) limesaft
  • 1 spsk. (15 ml) rapsolie
  • 1 tsk. (5 ml) honning
  • 1/4 tsk. (1 ml) af både salt og peber
  • Limebåde

Tilberedning

Pensl hele mørbraden med krydderipastaen. Marinér ved stuetemperatur i 30 minutter eller i køleskabet i op til 24 timer.

Bland i mellemtiden mango med rød peber, selleri, grønt løg, koriander, lime saft, olie, honning, salt og peber. Stil til side.

Vælg "Pølse/Svinekød/Lam" programmet og tryk på "OK". Smør stegepladerne lidt med madlavningsspray. Når den lilla indikator er holdt op med at blinke, læg mørbraden på grillen og luk låget.

Steg indtil indikatorlyset har skiftet farve til rød. Læg mørbraden over på et skærebræt og dæk den til med folie. Lad den hvile i 5 minutter før skæring. Serveres med mango salsa og limebåde ved siden af.

Tips: Man kan købe jamaicansk krydderi-pasta i supermarkedernes internationale afdeling eller krydderiafdeling. Server mørbrad og salsa med kogt ris eller hvede-tortillas. Brug frisk ananas i stedet for mango, hvis du foretrækker det. Brug "Fjerkræ" programmet og prøv med kyllingebryst i stedet for svinemørbrad.