Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Resterende tid
Skær et snit i kyllingestykkerne.
Hak løg og hvidløg fint.
Bland sennep med citronsaft og 2 spsk. olie. Smuldr bouillonterningen, tilsæt gurkemeje og hvidløg. Smag til.
Læg kyllingestykkerne på et stort fad og overhæld dem med marinaden. Lad dem hvile i mindst 1 time i køleskabet.
Forvarm ovnen til 220 °C.
Tag kyllingestykkerne ud, pres væsken ud, og steg dem i ovnen i 40 minutter.
Steg løgene i resten af olien i gryden ved mellemhøj varme.
Tilsæt derefter resten af sovsen sammen med vandet, og lad det simre. Tilsæt kyllingestykkerne, når sovsen er blevet tyk, og lad dem stege i 10 minutter.
Server kyllingen med ris og et drys hakket persille.