Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Skær kødet i store tern på 4-5 cm.
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og hak løgene.
Skær baconen i store strimler.
Skær champignonerne i halve.
Varm olien i gryden, tilsæt smørret og brun kødstykkerne.
Fjern kødet.
Steg de hakkede løg og gulerødderne i gryden i 10 g smør.
Kom kødet i, tilsæt hvidløg (ikke-skrællet), og hæld vinen i. Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre med låget på ved lav varme i 2 timer og 30 minutter.
Fjern kødet og blend sovsen.
Steg bacon, løg og svampe i resten af smørret. Sæt det til side.
Kom sovsen i gryden, og lad det koge i 10 minutter ved mellemhøj varme.
Tilsæt kødet og derefter garneringen, varm det i 5 minutter og server boeuf bourguignon med kartoffelmos og et drys hakket persille.