Pandekager med vilde svampe og hvidløg

Pandekager med vilde svampe og hvidløg

Forret

  • 6

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

Ingredienser

  • 60g smør
  • 250g blandede vilde svampe
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • Salt og sort peber
  • 1 spiseskefuld finthakket frisk persille
  • Frisk parmesan

Tilberedning

Bag 6-8 pandekager ved hjælp af den klassiske pandekageopskrift og hold dem varme i et dybt ovnfast fad i ovnen ved 190°C.

Smelt smørret i en stor stegepande og svits svampene og hvidløget i 5 minutter.

Tilsæt salt, sort peber og persille og fortsæt med at stege i endnu et minut.

Fordel fyldet mellem pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem i et enkelt lag.

Pensl pandekagerne med den smeltede smør og drys med parmesan før servering.