Pasta med fetaost

Pasta med fetaost

Hovedret

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 100 g ukogt farfalle
  • 24 cherrytomater
  • 180 g fetaost
  • 4 basilikumblade
  • Citronskal af en halv citron
  • 1 spsk. pinjekerner
  • Salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie

Tilberedning

Kog farfalle-pasta i saltet vand indtil den er al dente. Hæld vandet fra, og tilsæt en spiseskefuld olivenolie. Rør, og sæt det til side.

Forvarm ovnen til 220 °C.

Skær cherrytomaterne i halve. Hak basilikummen fint.

Bland cherrytomaterne i en skål med basilikum, citronskal og pinjekerner.

Tilsæt 1 spsk. olivenolie, smag ti, og fordel i miniformene.

Skær fetaost i store tern og læg dem på cherrytomaterne.

Sæt lågene på formene og bag i 20 minutter.

Tag formene ud og tag lågene af. Tilsæt pasta, bland og server med det samme.