Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Pil og hak skalotteløgene fint. Hak koriander kvistene. Pil rejerne. Skær dem i 3 stykker (undtagen 8 rejer, som skal bruges til pynt).
Varm bouillonen op i en gryde. Varm olien i wokpanden og brun rejerne (hele rejer og rejer skåret i stykker). Tag dem op.
Kom derefter skalotteløgene i. Glaser dem uden at brune dem for meget. Tilsæt risen. Bland godt og sauter indtil risen er gennemsigtig.
Tilsæt hvidvinen. Bland ved at skrabe kogesaften frem og reducer. Tilsæt bouillonen én øseskefuld ad gangen under konstant omrøring. Tilsæt creme, koriander og overskårne rejer, når risen er kogt.
Bland sammen. Drys reven parmesan ovenpå. Læg de hele rejer på. Dæk til og lad stå i 3 minutter før servering.