Russiske pommes frites

Russiske pommes frites

Tilbehør

  • 4

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 1Kg gamle kartofler
  • 110g revet parmesan.
  • 100g hvedemel
  • 1 æg adskilt i blomme og hvide
  • 1 knivspids salt
  • 150 ml mælk
  • 1 spiseskefuld olie

Tilberedning

Bland mel og salt i en skål til dejen. Lav en fordybning i midten og tilsæt æggeblomme, mælk og olie. Pisk godt sammen, indtil der opnås en glat dej uden klumper. Vend forsigtig den piskede æggehvide i.

Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.

Drys dem med revet parmesan.

Pak dem ind i dej og frituresteg i 4 til 5 minutter.

Dryp af og server.