Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Læg kyllingen på en bred saucepande med en tung base og tilsæt tamarind, ingefær, hakket chili, citrongræs og hvidløg.
Snit korianderstilkene fint og tilsæt dem i panden, behold bladene til senere.
Dæk helt med vand og hold kyllingen trykket ned med et tungt låg eller en mindre pande, der passer ind i den store pande. Bring i kog og lad simre i en time til halvanden. Tag kyllingen op, når den er kogt og træk kødet af med en gaffel.
Mos sovsen og tilsæt kokosmælken og et stænk fiskesauce.
Kom risnudlerne i en skål, hæld kogende vand over dem og lad hvile i 3 minutter.
Bland koriander bladene med den finthakkede chili.
Hæld vandet fra nudlerne, kom nogle nudler ned i bunden af en skål, hæld sojasauce over for at krydre. Læg kyllingen ovenpå og hæld den pressede sauce over den. Hæld chili og koriander blandingen ovenpå og stænk med olivenolie.