Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Resterende tid
Hvid chokolademousse. Bland sukker og æggeblommer. Tilsæt majsstivelse med iblandet agar og rør godt sammen for at undgå klumper. Tilsæt mælken gradvist sammen med vaniljekorn (flæk stangen og skrab kornene ud). Hæld blandingen op i en saucepande.
Bag ved middel varme under konstant omrøring, indtil blandingen bliver tyk. Skru ned for varmen. Tilsæt den hvide chokolade. Fortsæt med varmen, indtil chokoladen smelter. Dæk til med plastfolie (som skal være i kontakt med cremens overflade for at undgå, at der dannes skind). Lad køle af (uden at stille i køleskab).
Pisk fløden til flødeskum. Når chokoladen er næsten kold, tilsæt den piskede fløde i 2 dele. Kom i en sprøjtepose. Lad køle helt af i køleskab. Varm kaffe og sukker koges op til sirup. Giv smag med alkohollen. Lad køle af.
Dyp ladyfingers-kagerne i denne sirup og fordel dem i flotte portionsskåle eller læg dem i én stor skål. Dæk ladyfingers-kagerne med den hvide chokolademousse.
Drys med bitter kakaopulver umiddelbart før servering.