Antal personer
Pris
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Kogetid
Riv limens skal. Pres saften ud af limen og stil til side. Bland i en skål ½ teskefuld revet limeskal, hvidløg, olivenolie, kommen, malet koriander og lidt peber for at lave pasta. Tag skindet af tunbøfferne.
Skyl bøfferne og dup dem tørre med køkkenrulle. Smør et tyndt lag pasta på begge sider af tunbøfferne.
Varm Tefal stegepanden, indtil thermospot skifter farve. Læg tunbøfferne på panden og pres dem ned på panden for at opnå markeringer på fisken.
Steg i 5 minutter, skru ned for varmen, hvis det er nødvendigt. Vend bøfferne og steg i endnu 5 minutter, indtil fisken er gennemstegt. Dryp af på køkkenrulle.
Server straks på et varmt fad. Stænk med limesaft og hakket koriander. Pynt med limebåde.